چند ماه است خبری درباره تلاش «اسماعیل زارعیکوشا» و «عبدالله رشیدیپور» برای انتقال «حجت رشیدی» از سپاه کردستان به پست معاونت یک مدیرکل در استانداری به گوش میرسد؛ تحصیلکردگان نخبه بیکار کردستان مشتاق روشن شدن صحت و سقم خبر هستند.
نماینده سقز و بانه پس از اعلام برنده شدنش در انتخابات اسفند پارسال، بارها مرتکب اشتباه محاسباتی شده است؛ تلاشهای او برای ابقاء «اسماعیل زارعیکوشا» قابل درک است اما به جایی نمیرسد؛ «محسن بیگلری» خیال حوصله بحر میپزد هیهات!
هیچکس را نمیشناسم که به اندازه استاندار دولت سیزدهم در کردستان، در مقطع کارشناسی، «حسابداری» خوانده باشد! در روزهای تاریکی که از عمر زعامت این استاندار در کردستان مانده، تورق آخرین برگهای کارنامه عملکرد اقتصادی او خالی از لطف نیست.
در بانه چه خبر است؟! استاندار کردستان، جوانک نالایق نورچشمی را از پاسخگویی فراری میدهد؛ تمشیت امور فرمانداری را به معاون سیاسی میسپارند، معاون عمرانی را برکنار و بخشدار را با حفظ سمت جانشین میکنند! «شهر من روح بهارانت کو»؟!
گردش برخی امور اجرایی کردستان در دولت سیزدهم دچار رخوتی درمانناپذیر شد؛ انگار استاندار این دولت و منصوبانش مبتلا به سستی و کندحرکتی و حتی بیاعتنایی به امور بودند؛ انگار حضرات دچار ««آبلومویسم» شده بودند!
تراژدی «احسان درویشی» در بانه پایان یافت؛ خبر در واقع اعلام پایان «زارعیکوشا» در کردستان بود؛ «محسن بیگلری» از سؤال ملول و از جواب خجل، بیتردید از جابجایی ندیم مخصوص باخبر بوده و در برابر ریشخند دستور رئیسجمهور زبان در کام گرفته است!
«محسن بیگلری» دیروز در نطق میان دستور برخی مشکلات کردستان را برشمرد بیآنکه از استاندار محبوبش به عنوان عامل اصلی فجایع نامی ببرد؛ جناب نماینده! به قول «آلبرتو براندولینی» با افسانه میتوان زیست اما با افسانه نمیتوان تاریخ را فریفت!
درباره واگذاری ذوب آهن قروه به شرکت «برسم لعل» و مشوقهای اختصاص داده به این شرکت سؤالات و ابهاماتی وجود دارد؛ طرح تقاضای تحقیق و تفحص از این واگذاری، مطالبهای جدی از مجمع نمایندگان استان بویژه نماینده قروه و دهگلان در مجلس است.
«اسماعیل احمدی» کارشناس ادبیات و ارشد علوم سیاسی است؛ چه کاری از او برای دستگاه متولی سلامت استان بر میآید که بیش از 300 عضو هیئت علمی و 13 هزار پرسنل دانشگاه از انجام آن ناتوانند، «اسماعیل زارعیکوشا» و «فریدون عبدالملکی» میدانند!
«عبدالله رشیدیپور» 9 مردادماه 1403در دو نامه جداگانه به معاون وزیر کشور، دو نورچشمی را برای استخدام به عنوان «دستیار مردمیسازی» معرفی کرده است؛ ما به جای نمایندگان جوانان تحصیلکرده بیکار کردستان در مجلس، شرمساریم!
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کردستان دیروز در نامهای به وزارت کشور 5 نفر را برای استخدام تحت عنوان «دستیار مردمیسازی» معرفی کرده است؛ منصوبان دولت سیزدهم در کردستان چه خوابی برای دولت جدید دیدهاند؟
بکارگیری فرزند معاون استاندار در مرکز تحقیقات کشاورزی کردستان در برابر چشم جوانان تحصیلکرده بیکار، حکایت پناهگرفتن در کشتی نوح در برابر دیده بلازدگان است؛ اما کس نتواند گرفت دامن دولت به زور، کوشش بىفايدهست وَسمه بر ابروى کور!
پنجه لرزان استاندار دولت سیزدهم در کردستان بار دیگر از آستین آموزش و پرورش بیرون آمد تا به خیال خام تبهکاران خردهپا، افشاگری به محاق رود؛ بندگان خدا فهمشان قاصر از این بداهت است که دوره این بدویت تهوعآور به سر آمده است.
سندی از اعلام تأمین اعتبار لازم جهت بکارگیری 80 نفر در قالب طرح شهید زینالدین در دست است؛ استخدامشدگان نورچشمی بودهاند یا آنهایی که پوپولیستترین استاندار با «فرجی» در کنار آنها و پدرانشان عکس یادگاری میگرفت؟
«عبدالله رشیدیپور» پیش از عزل باید به ابهامات درباره بکارگیری رانتی برخی افراد، برخی هزینهکردها، تلاش برای انتقال یک نورچشمی به استانداری و پرونده ایثارگری خود، پاسخگو شود؛ این یک مطالبه جدی از دولت چهاردهم است.
آنان که نه از شبشان پرواییست و نه از روزگاران غمزده و ظلمت، دیروز حماسهای خلق کردند به شیرینی شکست سایه از آفتاب؛ پوپولیستترین استانداری که بیخ نشاطش بریده و گل هوس پژمریده باید در «یک جهان شوک» باشد!
کردستان این بار در مشارکت انتخاباتی استان آخر کشور شد؛ استانداری که از مقصران اصلی رقم خوردن این وضعیت است درباره میزان مشارکت خلاف واقع گفته و به روی خودش هم نمیآورد، من به جای «زارعیکوشا» شرمسارم!
ناتوانی «اسماعیل زارعیکوشا» در تعیین متولی برای مناصب اجرایی اگرچه موضوعی تازه نیست اما مستحق پیگرد قانونی میتواند باشد؛ معاون سیاسی فرماندار مریوان در آستانه انتخابات مهم پیش رو کیست؟
آغاز دور تازه لشکرکشی پوپولیستی استاندار کردستان به شهرها و روستاها و اخباری که از خیز او برای انتصابهای مدیریتی در روزهای آتی حکایت دارد، بیطرفی دولت در انتخابات را زیر سؤال برده و عامل کاهش مشارکت است.
کردستان پس از هرمزگان بدترین وضعیت را در فضای کسب و کار دارد؛ متولی پایش فضای کسب و کار کشور این خبر را در حالی اعلام کرد که رئیسجمهور فقید در سفر به کردستان درباره این شاخص دستور اکید صادر کرد.