درخواست انتقال خواهرزاده مشاور استاندار کردستان از منابع طبیعی به فرمانداری قروه/فردی با مدرک لیسانس «علوم سیاسی» با کدام توجیه برای پست «کارشناس هماهنگی امور اقتصادی، صنایع و معادن» فرمانداری معرفی شده است؟
«صفرعلی زارعی» از راه‌یافتگان اندرونی «آرش زره‌تن لهونی» از همان نخستین روزهای حضور استاندار، در کردستان است؛ خبر رسیده مکاتباتی برای انتقال خواهرزاده «زارعی» از اداره کل منابع طبیعی به فرمانداری قروه انجام شده؛ استاندار و معاون توسعه مدیریت و منابع او توضیحی برای توجیه این رانت دارند؟ جناب نماینده قروه و دهگلان! جوانان بیکار و مردم عصبانی از تبعیض منتظر شفاف‌سازی هستند!
تد رابرت گر (Ted Robert Gurr؛ 21 فوریه 1936 - 25 نوامبر 2017) نویسنده آمریکایی و استاد علوم سیاسی بود که به طور برجسته در مورد درگیری سیاسی و بی‌ثباتی می‌نوشت. استاد ممتاز دانشگاه مریلند، در کتاب  مشهورش با عنوان «چرا انسان‌ها شورش می‌کنند؟» جمله‌ای درخشان دارد با این مضمون: ریشه خشونت و عصیان، در به ‌ستوه‌آمدگی، محرومیت و تجمیع عقده‌هاست».
 
غلیان خشم یکی از نتایج حتمی ترویج رانت و تبعیض در جامعه است؛ احساس «تبعیض» که یکی از آزاردهنده‌ترین حس‌ها برای اشخاص مختلف است «عدالت» را به مفهومی پوچ بدل کرده و با انباشت خشم در افراد زمینه بروز خشونت در جامعه هم فراهم می‌شود.
 
مولای متقیان(ع) در نامه ۵۳ نهج‌البلاغه (عهدنامه مالک اشتر) با تعابیری محکم و حساب‌شده، مالک را به عدالت و رفع هرگونه تبعیض دعوت می‌کند و مى‌فرمايد: «انصاف در برابر خداوند و مردم را نسبت به خویشتن و خاندان خود و کسانی که از رعایا مورد علاقه تو هستند رعایت کن»؛ (أَنْصِفِ اللهَ وَأَنْصِفِ النَّاسَ مِنْ نَفْسِکَ، وَمِنْ خَاصَّةِ أَهْلِکَ، وَمَنْ لَکَ فِيهِ هَوًى مِنْ رَعِيَّتِکَ).
 
منظور امام(ع) از انصاف در برابر خداوند اطاعت از اوامر و نواهی پروردگار و انصاف در برابر مردم ترک هرگونه تبعیض و تمایل به افراد مورد نظر است، همان چیزى که غالب زمامداران در گذشته و حال گرفتار آن بوده و هستند؛ کسانی که وقتی به قدرت مى‌رسند برای دوستان و بستگان و افراد مورد علاقه خود امتیازاتى قائل مى‌شوند که هرگز آن را به دیگران نمى‌دهند و این تبعیض، سرچشمه انواع انحرافات و نابسامانى‌هاى حکومت‌ها بوده و هست.
 
کسی هست که بداند رئیس دولت چهاردهم چه قبل از رسیدن به قدرت و چه بعد از آن چند بار نهج‌البلاغه را در زبان چراغ راه خود معرفی کرده است؟ نمود سخنان دکتر پزشکیان در کجای عمل استاندار و منصوبان دولتش در کردستان دیده می‌شود؟
 
«آرش زره‌تن لهونی» اول مهرماه سال جاری به عنوان استاندار دولت چهاردهم در کردستان معرفی شد؛ یکی از افرادی که از همان روزهای نخست حضور «لهونی» در کردستان در کنار او دیده شد «صفرعلی زارعی» بود.
 
استاندار کردستان اوایل آذرماه امسال با صدور ابلاغی فرد مذکور را به سمت «مشاور و مسئول هماهنگی امور اجرایی حوزه استاندار کردستان» منصوب کرد؛ صدور این ابلاغ در حالی انجام شد که ابهامات و پرسش‌هایی درباره شرایط شغلی فرد مذکور و چگونگی بکارگیری او وجود داشت که هیچ‌گاه پاسخی به آن داده نشد!
 
حالا خبر آمده که مکاتباتی برای انتقال خواهرزاده «صفرعلی زارعی» از اداره کل منابع طبیعی به فرمانداری قروه انجام شده است؛ کسی از استاندار غیرپاسخ‌گوی کردستان انتظار شفاف‌سازی ندارد بلکه نماینده مدعی مبارزه با رانت قروه و دهگلان درباره امکان جابجایی افراد غیربرخوردار از رانت از این دستگاه به آن دستگاه روشن‌گری کند!
 
«محمدرسول شیخی‌زاده» که بارها از عملکرد صاحبان معادن در حوزه انتخابیه‌اش انتقاد کرده نمی‌خواهد از دولت بپرسد چطور فردی با مدرک تحصیلی کارشناسی علوم سیاسی برای تصدی پست کارشناس هماهنگی امور اقتصادی، صنایع و معاون معرفی شده است؟ این اقدام اگر تحقیر تخصص نیست چه نام دیگری می‌توان به آن اطلاق کرد؟
 
تکمله؛ کم نیستند کسانی که از عملکرد ناصواب و غیرسازنده استاندار کردستان در همین مدت کوتاه شش ماهه به ستوه آمده‌اند! دولت نمی‌بیند یا نمی‌خواهد ببیند به حال مردم تفاوتی نمی‌کند! آنچه در این مقال آمد بخش بسیار ناچیزی از استهزای عدالت در کردستان بود و حکایت «سنه‌سنتر»، «قشلاق گریزه»، «ریزداده‌های تورم»، «اموال بیت‌المال در دست مدیر قانون‌شکن دولت سابق» و ... هم باید شنیدنی باشد!
 
فرید کریمی
 
کد مطلب : 805
https://pezhvakkurdestan.ir/vdcgrn974ak9z.pra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

نظرات شما
۹
نظر
منتشر شده : ۹
در صف انتظار : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
 
شهروند
جانا سخن از زبان ما می گویی!
ما به عنوان کارکنان استانداری، آنقدر در مورد این پیرمرد ... در استانداری و فرمانداری های تابعه، گلایه و شکایت کرده‌ایم، که دیگر راستش را بخواهید خودمان هم خسته شده‌ایم...
ظاهراً ایشان از طرف ابوی محترم استاندار(جناب آقای برهان بیک! که ... ایشان هستند) مأموریت دارند که نقش بپا را ایفا نموده و در خلوت و جلوت، آقازاده! را همراهی بفرمایند.
برخوردهای خشن، ارباب‌مآبانه و نگاه از بالا به پایین ایشان نسبت به همکاران، به ویژه نیروهای خدماتی، شرکتی ها، رانندگان و حتی پرسنل، از مشخصه‌های ایشان است که متأسفانه علیرغم بازخوردهای بدی که گرفته اند، همچنان بر ادامه ی این سیره! اصرار دارند.
کارمند استانداری
می خواهم از این تریبون استفاده کرده و پیامی برای ایشان داشته باشم:
جناب آقای صفرعلی زارعی!
۱) پس از نیم قرن سابقه! همچنان شوق خدمت دارید، به نهادهای نظارتی که امیدی نداریم، امیدوارم فقط حضرت عزرائیل به داد مردم بیچاره کردستان برسد.
۲) ما پرسنل استانداری، کارمند دولت هستیم، نه نوکر شما!
شاید جناب برهان بیک زره تن لهونی به شما مجوز داده که وظیفه ی ارشاد و راهنمایی استاندار جوان را، ولو با عتاب و خطاب و حتی ترکه! و داغ و درفش! برعهده بگیرید، خوشبختانه اولیای ما چنین مجوزی به حضرتعالی نداده اند.
کردستان فعلأ به روش فئودالی اداره میشه، هرکس دوس نداره میتونه جم کنه بره استان استان فئودالهاست تحمل ندارید به سلامت
کارمند
درود و صد سلام بر شما جناب کریمی اینه که میگن مطبوعات آزاد یکی از ارکان دمکراسی هست
مگه شما جلو اینا را بگیری تا ... این ها هم مثل زارعی نا کوشا ادامه پیدا نکند درود و درود
یکی از تعابیر خوبی که در نوشته‌ های شما در دوره لهونی نمود پیدا کرد اداره استان به صورت قبیله ای بود، وقتی استانی را یک قبیله اداره کند قاعدتاً رئیس قبیله باید به چنین فضاحتی ورود کند، من بذای جابجایی از یک مدرسه به مدرسه دیگر باید هفت خوان رستم را طی کنم و موفق نشوم آنوقت خواهرزاده صفر قبیله به این سادگی مسیر جابجایی بین دو دستگاه را طی میکند
یادتون میاد قدیم با قوطی کبریت شاه و وزیر بازی میکردیم؟ بیگ فکر نمیکرد دردانه ش با قوطی کبریت هم استاندار بشه!
شد دیگه، شاهی هم که با قوطی کبریت شاه شده باشه معلومه چقدر عدالت و تبعیض رو میفهمه، حالا شما به ندیم شاه قوطی کبریت گیر میدید خدا خیرتون بده؟
فقط خدا از پزشکیان نگذره
الف
عرض درود و خداقوت خدمت مدیریت محترم رسانه حاضر
صد بار تاسف به حال و روز استانی که در عصر ارتباطات، تراشه و هوش مصنوعی، اداره امورش به دست چند نفر مثبت هفتاد افتاده که حتی به کار واحد بایگانی ادارات هم نمی آیند چراکه آنجا هم امروزه الکترونیکی شده و دانش و گذراندن دوره های آموزشی ویژه را می طلبد نه مغزهای مشاورین و معاونینی که پنجاه سال عمر حرفه ای خود را آزمون و خطا کرده اند و دریغ از اقدامی شاخص. القصه، باید پرسید این شخص خواهرزاده مشاور استاندار چگونه با مدرک علوم انسانی سر از دستگاه اجرایی منابع طبیعی درآورده استخدامش چطور بوده کدام واحد کار می کرده چه عملکردی داشته و چرا از میان آن همه خیل نیروی انسانی ادارات شهرستان این فرد بعنوان کارشناس صنایع و معادن فرمانداری برگزیده شده تا اینگونه به وزارت کشور راه یابد و فردا استاندار و وزیر شود؟ جواب فقط یک گزینه است. رانت نامحدود زگهواره تا گور
انتصاباتی از قبیل آوانس دادن به دوستان قدیمی و افراد سفارشی از سوی پدر استاندار و آواربرداری از شهردارانی که بانی وضع موجودند و ارتقائشان به پست فرمانداری ویژه و فرماندار روانسری هم استانی استاندار که یک روز کار مدیریتی نکرده و معاون اقتصادی که همکار پدرش در دارایی بوده و غیره تحفه دولت چهاردهم در استان کردستان است. ازین کلکسیون ناکارآمد چه توسعه کدام عمران شهری کدام آبادانی و محرومیت زدایی حاصل می شود؟ بدا بحال کارمند و کارشناسی که سوابق خدمتی اش با غفلت و رانت آلوده می شود.
بابا حداقل صبر میکردید پاتون گرم شه چرا با این عجله؟ چرا توضیحی به مردم نمیدهید؟ نکند از نظر شما رعیت هستند؟
(۰)(۰)
سلام علیکم
خبری خواندم از قول یک مقام قوه قضاییه گفته اند شهر سنندج باید هوشمند سازی شود..کسی نیست ازین مسئول با جایگاه نظارتی بپرسد مگر با این پکیج مدیریتی نمایندگان قوه مجریه در این شهر متشکل از فرماندار خواهرزاده فلان رقیب استاندار، افراد (خام و ناپخته) و یا (عزراییل جواب کرده) میشود شهر هوشمند ساخت...