هیئت امناء پیشنهادی دانشگاه علوم پزشکی کردستان؛ طراحی سکوت یا مهندسی سیاسی؟ + سند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان در نامه‌ای به وزیر بهداشت، لیست افراد پیشنهادی خود جهت عضویت در هیئت امناء دانشگاه را ارائه کرد؛ «محسن فتحی» که از اعضای فعلی هیئت امناء دانشگاه است جایی در لیست ندارد و «رسول نصیری‌کالمرزی» با رتبه علمی «دانشیار» جایگزین «فریبا فرهادی‌فر» با رتبه علمی «استاد» شده است.
«شعله شاه‌غیبی» که ۱۹ دی‌ماه سال گذشته به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان منصوب شده اخیراً در نامه‌ای به «محمدرضا ظفرقندی»، لیست ۶ نفر از افراد پیشنهادی جهت عضویت در هیئت امناء دانشگاه را ارائه و خواستار صدور ابلاغ اعضاء جدید شده است.
 
یکی از نکات قابل اشاره در لیست سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، پیشنهاد تمدید عضویت «طیب قدیمی»، «کیومرث داوودی» و «حشمت‌الله صوفی مجیدپور» است.
 
در نامه سرپرست دانشگاه به وزیر بهداشت، درخواست صدور ابلاغ برای ۳ گزینه جدید هم به چشم می‌خورد؛ «محمدرسول شیخی‌زاده»، «امید کریمیان» و «رسول نصیری‌کالمرزی» که این افراد ظاهراً جایگزین «سیدمهدی فرشادان»، «محسن فتحی» و «فریبا فرهادی‌فر» شده‌اند.
 
حذف نام «سیدمهدی فرشادان» از لیست سرپرست دانشگاه با توجه به اینکه وی دیگر نماینده مجلس نیست و نیز پیشنهاد «محمدرسول شیخی‌زاده» با لحاظ عضویت این نماینده در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس موضوعی قابل انتظار بود.
 
پیشنهاد جایگزین شدن «امید کریمیان» در هیئت امناء دانشگاه به جای «محسن فتحی» یکی از نکات قابل تأمل در نامه «شاه‌غیبی» به «ظفرقندی» است؛ مقایسه شرایط این دو نماینده برای عضویت در هیئت امناء دانشگاه، قیاس مع‌الفارق است.
 
«فتحی» دارای یک دوره سابقه حضور در هیئت امناء و یک دوره عضویت در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و از خانواده دانشگاه علوم پزشکی کردستان است؛ از جمله خدمات مؤثر «فتحی» به حوزه سلامت کردستان در زمان عضویت در هیئت امناء می‌توان به نقش مؤثر وی در کامل کردن چرخه درمان سرطان در استان و بویژه  اختصاص دستگاه تصویربرداری پت سی‌تی (PET/CT) به دانشگاه علوم پزشکی کردستان اشاره کرد؛ شاید بد نباشد یادآوری کنیم دستگاه یادشده در زمان اختصاص آن به کردستان تنها در ۵ کلان‌شهر تهران، مشهد، تبریز، کرج و شیراز راه‌اندازی شده بود.
 
در چنین شرایطی آیا ممکن است ملاحظات سیاسی در حذف نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس از لیست پیشنهادی هیئت امناء دانشگاه دخیل بوده باشد؟ آیا نطق انتقادی «فتحی» از عملکرد استاندار کردستان از تریبون خانه ملت در این ماجرا دخیل بوده است؟ آیا خبر درگیری لفظی شدید این نماینده و یکی از مدیران بسیار نزدیک به «لهونی» صحت دارد و در صورت صحت خبر، آیا این موضوع در اتخاذ تصمیم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نقشی داشته است؟
 
یکی دیگر از نکات قابل توجه و جای سؤال در لیست پیشنهادی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، جایگزینی «رسول نصیری‌کالمرزی» به جای «فریبا فرهادی‌فر» است. سؤال اینجاست که اگر از سرپرست دانشگاه، در خصوص جایگزینی فردی با رتبه علمی «دانشیار» به جای فردی با رتبه علمی «استاد»، توضیحی خواسته شود، آیا پاسخ قانع‌کننده‌ای برای اتخاذ این تصمیم غیرمنتظره وجود دارد؟ اگر دلیل حذف «فریبا فرهادی‌فر» بازنشستگی وی باشد، چرا هیچ یک از اعضای هیئت علمی دانشگاه که دارای رتبه علمی «استاد» هستند، برای جایگزینی پیشنهاد نشده‌اند؟ این پرسش‌ها نه تنها از زاویه شایسته‌سالاری بلکه از منظر شفافیت و عدالت مدیریتی هم نیاز به پاسخ‌گویی دارند.
 
هنوز خبری رسمی از پذیرش پیشنهاد «شاه‌غیبی» و صدور ابلاغ اعضای جدید هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی کردستان توسط وزیر بهداشت منتشر نشده است؛ کسی چه می‌داند شاید همین لیست پیشنهادی سبب شود نماینده قروه و دهگلان در مجلس و عضو کمیسیون بهداشت و درمان، به سکوت خود در قبال مسائل دانشگاه ادامه دهد، ایضاً اگر پیشنهاد جایگزین کردن «کریمیان» به جای «فتحی» زمینه‌ساز تقابل این دو نماینده تقریباً هم‌سو شود، به زعم نگارنده نتیجه امر چیزی جز هموارتر شدن مسیر پیشبرد برنامه‌های مشاوران مشترک استاندار و سرپرست دانشگاه نخواهد بود؛ گذر زمان بسیاری از ابهامات را برطرف خواهد کرد.
 
فرید کریمی

کد مطلب : 837
https://pezhvakkurdestan.ir/vdcbuzbwprhbf.iur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

نظرات شما
۱
نظر
منتشر شده : ۱
در صف انتظار : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
 
محمد
حیف بود که دکتر فرشادان حذف کردند ولی اینکه فتحی حذف کردند یک نکته مثبت قابل قبول
ولی اینکه امیدکریمیان هیچ سواد تخصیصی در این زمینه نداره وارد این هئیت امنا شد واقعا بدترین کار شاه غیبی بوده