دیروز صفرای غضب، پروای ادب از «اسماعیل زارعیکوشا» ستانده و کلماتی بیوقار بر شاخ زبانش نشانده است؛ ذهن آشفتهی طفلک بر زبان خفتهاش شلاق زده و با ادبیاتی سخیف، در پردهدری درهای تازه گشوده و مرز وقاحت را فرسنگها جابجا کرده است.
آموزش و پرورش کردستان انگار عزم کرده انتقام نقدهای این درویش یک قبا از عملکرد خسارتآفرین استاندار بیکفایت را یکتنه بگیرد؛ اگر این «کسر حقوق» زخمهای روحی «اسماعیل زارعیکوشا» را التیام میبخشد، نوش جانتان!
عید در لغت به معنی بازگشت و نوروز هم، زمان بازگشت روح و جان به تن مرده طبیعت و روز سرزندگی و طراوت است و پیدایش روزگار نو؛ روزگاری که شرط تولدش تحمل خزان و سرمای زمستان و زدوده شدن کهنگی و تکرار از سیمای آن است.
«اسماعیل زارعیکوشا» امروز بار دیگر برای حصول به مطامعش، همانند روزهای پس از سفر رئیس جمهور به کردستان، هزینه از رهبری را تکرار کرد؛ اگر او تنها یک بار دیگر به این عمل ناصواب متوسل شود افشاگری میکنیم.
دیشب درباره آگهی نتیجه انتخابات مجلس در حوزه سنندج طرح سؤال کردیم، امضاء کننده آگهی امروز بدون ارائه هیچ توضیحی و تنها با تغییر یک عدد اثرگذار آگهی جدیدی منتشر کرد و قصه ماست که در هر سر بازار بماند!
فردا روز انتخابات مجلس دوازدهم است؛ چون موافقت بینمان به مفارقت انجامیده، نمیدانم استاندار کردستان در کدام حوزه رأی میدهد و با وجودی که میدانم گوش شنوا هم ندارد برای جنابش چند توصیه دارم!
ماجرای «بهمن مرادنیا» و انتخابات مجلس دوازدهم امروز با یک بیانیه خاتمه یافت اما حکایت کردستان و فرزند متواضعش همچنان باقی است؛ این دیار، آنکه را بارها کار خیر بی روی و ریا کرد، هرگز از خاطر نخواهد برد.
وقتی استاندار کردستان در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، «کردستان آباد» را هشتگ زد، آیا کسی باور کرد؟ یا زمانی یاران همداستانش، او را «مردمیترین استاندار کشور» لقب دادند، آیا کسی باور کرد؟
بودجه صداوسیما در سال ۱۴۰۲ کمتر از هشت هزار میلیارد تومان بود که اکنون سه برابر شده است. براساس خبری که مجلس منتشر کرده این سازمان گویا قرار است در سال 1403، 240 هزار میلیارد تومان بودجه داشته باشد.
سوالی که از مسئولان صداوسیما پیش میآید این است که چه نیازی دارید بودجهتان سه برابر شود؟ مگر چه کار خاصی انجام میدهید؟ ...
«کردستان سرزمین جشنها و جشنوارهها»؛ این همه جشن و شادی و سرمستی برای چیست؟ نامگذاریهای بیاساس در کوتاهمدت، پردهپوشی و نمایشی کردن امور و در بلندمدت، افشاگری ناخودآگاه است.
مقارن سفر قریبالوقوع رئیسجمهور، کردستان گرفتار مشکلات عدیده ناشی از سوءمدیریت است؛ «مهدی فرشادان» باید صدای مردم باشد؛ نمیتواند یا نمیخواهد بیدرنگ از ریاست مجمع نمایندگان کنار برود.
اظهارات امروز استاندار کردستان در پاسخ به این قلم، منطبق بر واقعیت نبود؛ در شرایطی که تیم ناکارآمد اقتصادی او باور آورده، زارعیکوشا به تعبیر فردوسی بیش از همیشه به «سخن گفتن خوب و آوای نرم» نیاز دارد.
روایتی یک طرفه از دیدار فرمانده جدید سپاه کردستان با رئیس به اصطلاح یک حزب! بهانهای شد تا شباهت سرنوشت رؤسای برخی احزاب با «سوزنبانان» نمایشنامه «برایان فیلان» را به مسئولان استان یادآوری کنیم.
در پی انتشار مطلبی با عنوان «جلسه طرح گردشگری صلواتآباد سنندج؛ توقع استاندار از مدیران برآورده نشد، عذر خبرنگاران را خواستند!»، استانداری کردستان جوابیهای صادر کرد که وفق قانون مطبوعات عیناً درج میگردد.
دولت سیزدهم دبیر به اصطلاح شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان را به عنوان سرپرست اداره کل استاندارد کردستان معرفی کرد! این انتصاب بیشتر از آنکه صبغه تخصصی داشته باشد شائبه سیاسی دارد.
نماینده سنندج برای دومین بار در ماه جاری با شگرد «حرکت از پله دوم» از بیکاری و عدم سرمایهگذاری در کردستان انتقاد کرده بیآنکه درباره رئیس سازمانی که میبایست در این حوزه برنامهریزی کند سخنی بگوید!
ماهها در برابر ارادهای که ستاندن حق نان و سایبان این قلم را در دستور کار داشت ایستادم؛ اما باید پذیرفت، گاهی بودن و ماندن نشان شجاعت نیست؛ برای بازگرداندن سنگها به جایی که آمده راهی نو باید گزید!
«حامد جولایی» سال 92 مدیرکل ورزش و جوانان کردستان شد و هنوز هم هست! نشانهای در دست نیست که دولت سیزدهم عزمی برای تغییرش داشته باشد ولی انگار خود او حداقل امسال هم خیال ماندن دارد!
رئیس سازمان بهاصطلاح مدیریت و برنامهریزی کردستان هفته گذشته، دست در انبان فرسوده واژگانش، به منتقدش اتهام «سیاهنمایی» زده است؛ مصلحت دولت آن است که زبان تعرض این ملازمش را کوتاه کند.